@daftie123: powiem tak nigdy nie mikrodawkowalem ale jestem tego ciekawy czy coś to daję ale normalne tripy na lsd już miałem (raz nawet 400 ug na raz). Więc najgorsze co może się stać to lekki trip zamiast mikrodawki
@daftie123: jeszcze miałem pomysł z krojeniem karton ale jak on jest równomiernie rozłożony. Choć i tak pewnie cały blotter namaczaja w roztworze więc może być w miarę równomiernie.
@daftie123: no wiem ale tak samo z tego wynika że nie mam pewności że gdy w kartonie jest niby 200ug naprawdę jest 200 ug. Rozumiem że woda destylowana musi być bo z kranu czy mineralna się nie nadaje? A jak jest z alko (wiem że lsd jest rozpuszcza w etanolu chyba dość dobrze)
@DropDatabase420: zdecydowanie lepiej jest mikrodawkowac grzyby, które sobie sam możesz wyhodować. Zanim zaczniesz mikrodawkowac LSD lepiej wcześniej go sprawdzić za pomocą testu aby wiedzieć co zazywasz.
#bmw #alfaromeo Które auto bardziej podoba się wam wizualnie (BMW 3 330i 258km vs Alfa Romeo Giulia 280km)? I jakbyście mieli wybrać jedno z tych dwóch to dlaczego akurat te?
To na co zwróciłem uwagę - BMW lepszy infotainment, kamery, head-up
Co do dawek to jak takich rzeczy nie wiesz, to lepiej się w to nie baw.
Komentarz usunięty przez autora
Co do alko to też może być.
@Redangi: nie, woda jest ok, natomiast woda kranowa (z chlorem) jest bardzo nie ok i nie należy jej nigdy używać