Aktywne Wpisy

Neobychno +637

Sandrinia +251
Wy @wykop jesteście k---a normalni (pytanie retoryczne, choć wątpię że zrozumiecie tak trudne słowo) że usuwacie tag 20latwykopu w nieprzychylnych wam wpisach? Jasne, udawajmy że wszystko tutaj gra i jest zajebiście żeby przypadkiem reklamodawcy się nie obrazili, ale za to c--j z użytkownikami utrzymujący ten wasz ściek. To właśnie dzięki nam możecie takie ilości rogali do mordy włożyć, gdyby nie my, to nie mielibyście reklam i nie mielibyście się z czego

Przy Deathloop bawiłem się wybornie. Najnowsza propozycja od Arkane postawiła na akcenty, które sprawiły, że wieczorami ciężko było mi się oderwać od ekranu monitora. Wrażenie potęgował krótki czas potrzebny na ukończenie poziomu, co powodowało efekt „jeszcze jednej rundy”. Ciekawy, surrealistyczny świat wypełniony zakręconymi postaciami potrafi zapaść w pamięć, zaś szybka rozgrywka i koncepcja pętli czasowej prowokująca do poszukiwania nowych tropów w tych samych miejscach udanie niwelowała poczucie znużenia. Jedyne zarzuty kierować mogę do inteligencji przeciwników, a raczej jej sporadycznym braku, oraz mało wciągającym trybie sieciowym. Mimo to gra zasługuje na solidną dziewiątkę, a ekipie Arkane życzę kolejnych sukcesów.
Recenzja gry Deathloop
#gry #pcmasterrace #ps5 #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1632416854tiqHi1e3tD6BcIzTT8uErx.jpg
Pobierz