Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
Jak się teraz mierzyłem metrówką to wyszło, że na czubku potylicy mam 175cm wzrostu. Niektóre łaski mają 177cm wzrostu, a teraz chyba w średni wzrost młodych dup to jest te 175cm. Jak one mają mnie chcieć jak jestem #!$%@? karłem xD

90% młodych typów jest ode mnie wyższa i lepiej zbudowana (i nie mówię tu o siłowni). Jak ja mam z nimi konkurować, jak ryj też mam nie za ciekawy, a pochodzę z biednej rodziny i sam nie mam kasy xD

#przegryw #zalesie #gorzkiezale #polska #rozowepaski #niebieskiepaski #seks #zwiazki
  • 23
@wez_idz_sobie: Nie masz z nimi konkurować, takie są brutalne prawa przyrody, że jedni rodzą się jako maszyny do niszczenia kobiecych szpar, a inni rodzą się po to, żeby robić w kołchozie na samochody i jachty dla tych pierwszych
@wez_idz_sobie: Wzrost nie jest problemem, jak masz dobrą twarz i ciekawy charakter. Polecam o siebie zadbać, bo naprawdę mało kto jest w tak tragicznej sytuacji, by nie być w stanie znaleźć żadnej partnerki. Nie mówię, że z przeciętnym ryjem będziesz umawiał się z modelkami, ale nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem dziewczyny, o ile nie masz absolutnie #!$%@? charakteru. Pierwsze wrazenie jest najwazniejsze, bez niego można najwyzej zbudowac z kims przyjaźń,
@olaf_wolominski nie handluje, od dawna już nawet nie ćwiczę, za stary już jestem ;) Wiele osób bije za dużo, bo sobie lecą w #!$%@? z resztą i tym nadrabiają, ale płacą po latach cenę. Na start sam prop zrobi boom w porównaniu do przegrywa.