Wpis z mikrobloga

Czy chcecie aby ekipa się rozpadła

• Tak 81.0% (239)
  • Nie 19.0% (56)

Oddanych głosów: 295

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kubarg: Uwazam ze ekipa to choroba ktora toczy Polski internet. Te filmy z cyklu kupilem nowy samochod co chwile psuja psychike mlodych ludzi ktorzy zderza sie z rzeczywistocia za pare lat i nie bedzie chcialo im sie pracowac.
  • Odpowiedz
@kubarg: ja nie chce, chce by krecili afery i by cos sie dzialo na yt ale nie okradali ludzi. Chce, zeby sie starali i nagrywali filmy jak w 1 sezonie no ale niestety to juz nie wroci.
  • Odpowiedz
@PABLO__ESCOBAR: Rozwala mnie takie gadanie i myslenie. Ekipa nie ponosi odpowiedzialności za to co młodzi ludzie zrobią. To jest identyczne jak obwinianie gry za brutalność ludzi. Jeśli mloda osoba po nieudanej misji w grze idzie i bije matke krzeslem, albo mysli że też będzie miec hajsu jak ekipa za nic nie robienie to znaczy, że coś jest nie tak z mózgiem tej osoby.
  • Odpowiedz
@przewalutowanie: Gry maja oznaczenia jesli posiadaja brutalnosc. Ich odcinki "friendly content" nie maja oznaczen wiekowych a maja wiekszy na psychike dzieci niz te "gry". To jest moja opinia. Z oczywistych wzgledow nie mozna ich usunac bo nie robia w prawie nic zlego.
  • Odpowiedz