Aktywne Wpisy
plusem-wyklety +90
Wczoraj chciałem zamarynować mięso. Po otwarciu smród. Obślizgłe. Przebarwienia, których zdjęcie nie oddaje. Innymi słowy. #biedronka sprzedaje popsute mięso z ważnym terminem do spożycia. Druga paczka to samo. I to nie pierwszy raz kiedy mięso w biedrze kupiłem popsute mimo nie przekroczenia terminu do spożycia. I nie piszę tego pod kątem kalafiorów i urywania liści. W tym dyskoncie to norma. Przebarwienia na surowych mięsach. Napuchnięte już paczki gazami (zalecam zwracać na to
troglodyta_erudyta +207
Polacy są tak agresywni a to dlatego że nie ma słońca
Nieomal przez siedem miesięcy w roku a lato nie jest gorące
Tylko zimno i pada zimno i pada na to miejsce w środku Europy
Nieomal przez siedem miesięcy w roku a lato nie jest gorące
Tylko zimno i pada zimno i pada na to miejsce w środku Europy
@nothanks: japa tam, jest w pytę, podwyżki dla wszystkich, PKB w #!$%@? wielkie a w portfelach więcej zostaje. Za PO to byście mieli drugie Sarajewo i jesień średniowiecza także tego
@nothanks: a jak wygląda sytuacja w tych innych przychodniach? u mnie w starej dużej przychodni jest podobnie, żeby się zapisać na dany dzień de facto trzeba stać od rana i właśnie jak przyjdzie dużo ludzi to nawet się nie załapiesz. z kolei otworzyli inną przychodnię, też na nfz, już nowoczesną. zapisy przez aplikacje w telefonie, lekarz na telefon bez problemu itd
@Morf: umów mnie, Luxmed here - nie ma terminów na najbliższe 5 dni do internisty
@megawatt: na rano na następny dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°) 0zł. A do internisty nie wiem po co chodzić jak mam specjalistów za też 0zł.
@geszue: "Niech wyjadą".
@Morf: Kolega pomylił lek. med. roda z internistą, czy o czym #!$%@??
Ba, nawet obecna prywatna służba zdrowia jest kiepska i wygląda teraz tak jak 15 lat temu publiczna