Aktywne Wpisy
trebeter +123
gabnakamura +225
Mirki lista stron z filmami i serialami online (warto zapisać):
Strony wideo(z własnym playerem):
vidix.pl
vider.info
cda.pl
Strony wideo(z własnym playerem):
vidix.pl
vider.info
cda.pl
@RafikS: nie wolno tak pisać, na Wykopie jak piszesz że prywatna służba zdrowia jest super to zaraz setki komentarzy że co niby zrobisz jak dostaniesz raka d--y albo cukrzycę trzeba leczyć (╯°□°
@bruuh
@edytaaa_s
To ja niewiem co wy za przychodnie macie, ja w swojej przychodzę bez dzwonienia i za pół godziny jestem przyjęty od ręki i też na nfz także niewiem czy to wina pisu czy organizacji w waszych miastach i przychodniach.
xDDDDDDDDD Właśnie tacy jak ty przekonują mnie, że alternatywą dla pis jest co najmniej taka sama bieda intelektualna. Warto mieć podstawowe pojęcie na temat, o którym decydujesz się pisać. Niestety, o finansowaniu przez NFZ nie wiesz nic. Dobrze mieć
by to dobrze wybrzmiało: NFZ nie różnicuje wycen zabiegów ze względu na miejsce ich wykonania. W związku z tym, wbrew temu co insynuujesz, to nie wstrętne pisiory robią kolejki w przychodniach pacjentów, których nie lubią. Zrozumiałeś czy jeszcze prościej trzeba?
nigdy nie wroce do tego panstwa z kartonu i dykty, w tym tygodniu bylem 2 razy z corka u lekarza, rano zadzwonilem i po kilku godz mialem wizyte
w #belgia lekarze sa platni, lekarz domowy kosztuje 27 euro, pediatra 42.
Ale moje ubezpieczenie daje mi odpowiednio : 26,05