Wpis z mikrobloga

@Reezu: @nigdy_mnie_nie_zbanujecie: Znam kolesia co ma 2 metry ale to nie jest przeciętne zjawisko wśród mężczyzn

@Silmarils: jasne, że znajdziesz facetów plotkarzy. Zwyczajnie facetów którzy, gdy im powiesz, że info nie ma prawa roznieść się dalej, jest znacznie więcej niż kobiet.

Przy czym najczęściej to w ogóle jak już się facet tak otworzy to nie z dupy przy kawce/herbatce czy innej błahej okazji ale mu się nazbyt język rozluźni
@Boss86: Wiem, że to heheszki, ale... tak się składa, że największym znanym mi plotkarzem, bajkopisarzem i chodzącą bazą danych na temat innych ludzi jest właśnie facet. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bywało, że zdarzało nam się dla beki zakładać na niego przeróżne zarzutki, specjalnie mówiąc w jego obecności o jakichś sensacyjnych wydarzeniach np. na swój temat, a potem sprawdzać, jak daleko i w jakiej formie taka informacja wypłynie.
@DiscoKhan: wymienilam jakieś #!$%@? bo generalnie dawno nie miałam ani ja sama żadnych rzeczywistych sekretów opowiadanych w zaufaniu ani nikt w moim otoczeniu. Takie rzeczy kojarzę ostatnio na pierwszych latach studiów.
A te wymienione to byly rzeczy, które niekoniecznie ktoś chce rozprzestrzeniać w biurze i jeszcze przez przypadek mogłoby dojść do klientów, bo czemu cała praca ma wiedzieć jak się zachowujesz w nocy po alkoholu, albo ze tańczysz burleske.