Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +314
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

W końcu się zebrałem i pojechałem objechać jezioro czorsztyńskie, totalnie na spokoju, podziwiając widoki :)
Jest kilka podjazdów które dały w palnik ale zaczynam się tego uczyć bo w większości moich tras mam praktycznie płasko.
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki
źródło: comment_1631257428gh2URvS5CYh6yP6MVQ2YUR.jpg
Pobierzźródło: comment_1631257512w4E47R6R9rWpQ0T5DeD6P6.jpg
Pobierzźródło: comment_1631257542qWrlRSoYw1NSQgkPnSpJUo.jpg
Pobierzźródło: comment_16312575674dhwArDXl4A7IxnFr3wEg3.jpg
Pobierzźródło: comment_1631257600wHYv3rQWl031OcX43Opd3b.jpg
PobierzPrzyjedź w Pieniny. Naprawdę fajne widoki, spokojny czas, można odpocząć. Każdy inaczej odpoczywa, wiadome, ale mi jest miło, jak się na trasie spotkam z kimś "z anonimowego internetu". :)
No i dzielenie się tymi wyjazdami tutaj pozwala znaleźć fajne miejscówki, które ciężko byłoby znaleźć samemu.
Więc chyba właśnie dlatego się pisze o tym.
@jarnunvosk: jechałem od kropki w stronę Niedzicy, podjazdy ciężkie ale myslę że łatwiejsze niż w drugą stronę :)
źródło: comment_1631291811O83b2LnVwFn8gIrJ3cUJov.jpg
PobierzBtw slyszałem dzis że początkiem roku jakiś kolarz stracił życie na tej trasie właśnie na zjeździe, ile w tym prawdy to nie wiem, jeszcze nie szukałem info