Aktywne Wpisy
MrSilesia +32
Właśnie wróciłem z pierwszej wizyty córki lvl3 u dentysty. 5 zębów mlecznych do leczenia z próchnicy. Zapłaciłem 200 zł, żeby się dowiedzieć, że muszę wydać jeszcze 2,5k. Na serio to tyle kosztuje czy ja akurat wybrałem drogiego dentystę? (taki dobrze oceniany, dla dzieci). Ktoś ma doświadczenia w tym temacie? #wykop30plus #wykop40plus #dentysta #dzieci
Thror +785
Zgodnie z obietnicą (link) przesyłam wyniki badań mojej próbki kreatyny firmy SFD (lepiej późno niż wcale).
Poziom rtęci został przekroczony czterokrotnie. Na wszelki wypadek poinformowałem sanepid w Opolu o przekroczeniu norm. Sanepid potwierdził, że moja partia została wycofana ze sprzedaży. Strona SFD także to potwierdza, po wpisaniu numeru partii 081.222
https://sklep.sfd.pl/produkt/SzukajPartii.aspx
#sfd #kreatyna
Poziom rtęci został przekroczony czterokrotnie. Na wszelki wypadek poinformowałem sanepid w Opolu o przekroczeniu norm. Sanepid potwierdził, że moja partia została wycofana ze sprzedaży. Strona SFD także to potwierdza, po wpisaniu numeru partii 081.222
https://sklep.sfd.pl/produkt/SzukajPartii.aspx
#sfd #kreatyna
Otóż chciałbym podkreślić na podstawie tego znaleziska, że w głowach tych ludzi, sympatycy konfederacji i ich wyborcy stanowią jakieś sto osób z czego większość jest na wykopie XD
To jest tak marne, te zamieszczanie tego typu znalezisk tylko dlatego, bo "prafaki też takie gufno na głufnom wykopujom, hyhy" jest kwintesencją starej maksymy która głosi, że neuropa nie umie into #heheszki .
#konfederacja #bekazneuropy #bekazlewactwa (po namyśle: neuropa, nie zapraszam do dyskusji)
@UchoSorosa: faktycznie nie napisałeś, uciąłeś ten fragment mojego komentarza w wygodnym dla siebie miejscu. XD
Nara
@L3stko: Ty masz mózg??? Wyciąłem w tym miejscu do którego się odnosiłem a nie do insynuacji, weź się naprawdę lecz. Naprawdę się lecz - koleś naprawdę zrób coś z sobą - polecam leczenie, dobrego psychiatrę, psychologa, cokolwiek co tobie może pomoc. Bo ty naprawdę w tym momencie już straciłeś kontakt z realnym światem.
faktycznie konfederacja to SZURY XD