Wpis z mikrobloga

To jest żałosne ale w sumie warto skomentować dzbanów Kozajasza i saakaszi (nie wołam, bo nie jestem zainteresowany ich komentarzem do mojego wpisu) którzy robią znalezisko nt rzekomego hejtu kucy dotyczącego córki p. Wilka.

Otóż chciałbym podkreślić na podstawie tego znaleziska, że w głowach tych ludzi, sympatycy konfederacji i ich wyborcy stanowią jakieś sto osób z czego większość jest na wykopie XD

To jest tak marne, te zamieszczanie tego typu znalezisk tylko dlatego, bo "prafaki też takie gufno na głufnom wykopujom, hyhy" jest kwintesencją starej maksymy która głosi, że neuropa nie umie into #heheszki .

#konfederacja #bekazneuropy #bekazlewactwa (po namyśle: neuropa, nie zapraszam do dyskusji)
  • 24
Zaznacz mi miejsce w którym napisałem że był "niewygodny" bo zwyczajnie nie widzę!!!

@UchoSorosa: faktycznie nie napisałeś, uciąłeś ten fragment mojego komentarza w wygodnym dla siebie miejscu. XD

Nara
faktycznie nie napisałeś, uciąłeś ten fragment mojego komentarza w wygodnym dla siebie miejscu.

@L3stko: Ty masz mózg??? Wyciąłem w tym miejscu do którego się odnosiłem a nie do insynuacji, weź się naprawdę lecz. Naprawdę się lecz - koleś naprawdę zrób coś z sobą - polecam leczenie, dobrego psychiatrę, psychologa, cokolwiek co tobie może pomoc. Bo ty naprawdę w tym momencie już straciłeś kontakt z realnym światem.

faktycznie konfederacja to SZURY XD