Aktywne Wpisy
MrBeast +461
XD Zawsze kisnę z ludzi co rzucają te słowa ale żeby prezydent Warszawy nie wiedział co mówi?
#warszawa
#warszawa
Borealny +64
To jest #!$%@? #!$%@?, że od następnego roku już nie pograsz w gry na steamie jeśli nie masz Windows 10 lub 11. Przecież to nie są aż takie stare systemy. Pójdą zapewne w ta samą stronę co EA z ich zasranym EA App, czyli telemetria i szpiegowanie na każdym kroku.
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Otóż chciałbym podkreślić na podstawie tego znaleziska, że w głowach tych ludzi, sympatycy konfederacji i ich wyborcy stanowią jakieś sto osób z czego większość jest na wykopie XD
To jest tak marne, te zamieszczanie tego typu znalezisk tylko dlatego, bo "prafaki też takie gufno na głufnom wykopujom, hyhy" jest kwintesencją starej maksymy która głosi, że neuropa nie umie into #heheszki .
#konfederacja #bekazneuropy #bekazlewactwa (po namyśle: neuropa, nie zapraszam do dyskusji)
@qluch:
@qluch: @Kozajsza sam te wpisy robił, wiem widziałem, umawiali się na ---> discordzie <--- neuropy żeby oczernić pana Jacka Wilka z Konfederacji oraz jego córkę Marysię Wilk. Później zrobili o tym wpis na wykopie. Zgłosiłem do moderacji żeby dostał bana za manipulacje.
@Niggalke: człowieku opanuj się, bo robisz dramy że jakiś wpis zniknął, a nie wiesz z jakiego powodu.
P.S. Zachowaj poziom dyskusji, to wtedy może ludzie będą chcieli z tobą konwersować.
Jakich jaj, jakiej godności xD Przecież l3stek poczarnolistował 3/4 wykopu, żeby był mu wygód wygodnie w swojej ofercie bańce. Chłop ma swoje lata, więc trochę się obawiam, że jego stan jest już nieodwracalny.
@Niggalke: to nieprawda.
A wracając do tamtej dyskusji - cały czas stoję na stanowisku, że każdy ma prawo robić to, co mu się podoba i nikt nie ma prawa zaglądać mu pod kołdrę. Dziwię się, że taką oczywistość trzeba tłumaczyć - podobno - tolerancyjnej neur0pie. Tyle.
Dlatego nadal mi odpowiadasz, nie? Bo się nie przejmujesz XD
Czyli właściwie to komu? XD bo jestem ciekaw kogo uznajesz za tą "neurope" XD
@Niggalke: Ale ten typ jest niesamowity, to jest totalny masakrator samego siebie XD
wpis oczywiście wykasowany https://www.wykop.pl/wpis/60157731/wyjasnilem-kulturalnie-juleczke-a-co-ona-zrobila-z/
ale google cache trzyma kopię XD
a ten pisze tutaj.....
"A wracając do tamtej dyskusji - cały czas stoję na stanowisku, że każdy ma prawo robić to, co mu się podoba i nikt nie ma prawa zaglądać mu
Dobra, nara bo tracę czas.
@L3stko: Zaznacz mi miejsce w którym napisałem że był "niewygodny" bo zwyczajnie nie widzę żebym tak napisał!!
WEŹ SIĘ LECZ XD XD XD