Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +220
#blackpill #tiktok #zwiazki #tinder #s--s #logikarozowychpaskow #p0lka
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
źródło: KASZA
Pobierz
bawelna100pro +404
Bawi mnie jak Donatan, niegdyś promotor słowiańskich biustów i gównomuzyki, obecnie poważny potentat mieszkaniowy, odpala się w komentarzach pod jakims postem randomowego fanpejdzu Popularne, gdzie linkują posta o tym, jak spłakał się, że nie może teraz kupować po 15 mieszkań.
#nieruchomosci #patodeweloperka
#nieruchomosci #patodeweloperka
źródło: 1000071036
Pobierz

Wchodzę, daje skierowanie i pytam o termin. Pani w recepcji się mnie pyta czy mam teraz czas. Kurła no przystojny kiedys bylem zanim mje sie troche teraz przytylo łod tego niymieckiego dobrobytu, ale moze lubi misiaczkow? Oczywiście odpowiadam i od razu dodaję
- a pani już też konczy pracę?
Nie, mamy czynne do 18tej a pan ja ma czas to proszę włazić do rury
XD
Kurła na tomografie komputerową mnie wysłał szatan jeden xD
Czas oczekiwania na termin 0dni
Calkowity czas badania od wejscia do rejestracji 5min
Koszt 0€ na kasę chorych
Deutschalnd über alles!
A jak to wyglada u Was w #polska ?
@WojciechM-ce: ibuprom dają w zaleznosci od wagi. Normalna dawka to 200mg ;) dobrze, ze tak robią bo polacy to lekomanii uwielbiajacy brać antybiotyki na katar
@DunningKruger: jeszcze nie, ale j---a plusami od wiadomych kolesi już wylizane xD Dobrze! Zawsze potrzebowales atencji a Radek nieźle sie w tej roli sprawdza
@1_2_3-45: Ciekawi mnie twoja reakcja ma moje wczesniejsze kilkukrotne zaproszenia. Nie miesci się w glowie, ze ktoś moze nie mieć obaw zaprosic do siebie "znajomych"? Zapraszałem i nikt nie skorzystał. Bardzo śmieszne jeżeli przyjmiemy twoj punkt widzenia. Z mojego punktu wyglada to zupelnie inaczej
@DunningKruger: odkąd odszedlem z discorda moje samopoczucie wybiło w kosmos. Fajnie ogladać jakie emocje wam przy tej okazji towarzyszą xD to nie mafia, ze nie ma odchodzenia ;)
@fajnypierozek: tu masz rację, przyznaję. Dawno tam na kanale tak nie gnili z tego co piszę. A wiesz że mój narcyzm kocha tego typu uwagę.