Aktywne Wpisy
sloniasek +350

Shyvana +15
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Trochę się/mnie w-----o w prowadzenie busa 9 osobowego pod kat b. Prawko mam od kilku lat, ale jeździłem co najwyżej sedanami, w zasadzie to przez 5 lat tylko trzema różnymi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Manual, Volkswagen Transporter 19/20
Jakieś rady jak się nie zabić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trasa prawie 5h...
#zalesie #samochody #busiarze
Z prędkością to nie mam co uważać, jestem jedną z tych osób, które w zabudowanym jeżdżą 55 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wsiadasz i jedziesz, żadna filozofia- przecież to nie solówka z rozstawem osi 8 metrów
jedyna różnica to to, że musisz minimalnie bardziej 'zadać' się na ostrych zakrętach
Kurcze, miras, jeżeli tylko bus jest względnie nowy i w dobrym stanie, to na dłuższej trasie prowadzi się go łatwiej i wygodniej niż osobówkę.