Wpis z mikrobloga

Czy ktoś tutaj korzysta z tego nielimitowanego internetu domowego od #tmobile ?
Rodzice mieszkają na obrzeżach dużego miasta, ale od lat jedyne co orange oferuje to internet 6 mb/s za 99 zł i pomyślałem, że za tę samą cenę można mieć internet 10 razy szybszy.
Pytanie tylko, czy jakość jest zadowalająca, internet po kablu jest wolny, ale stabilny, praktycznie żadnych problemów, a z mobilnym różnie bywa :/
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@klush: miałem i jest tak nielimitowany za jak za dużo ściągasz to ci ograniczają prędkość. Przyznają się do tego w pismach
  • Odpowiedz
@klush: mam od początku jak tylko dodali do sprzedaży, dokupiłem antenę zewnętrza i nie mam co narzekać, w porównaniu do radiówki co miałem wcześniej to jest jakbym wygrał w lotto, nic nie rwie połączenia, nie skacze ping, pobieram GB, TB danych i nic sie dzieje :)
  • Odpowiedz
@lazynmb: Cóż, masz nawet taki zapis w regulaminie usługi. I powiem ci sekret. W każdym regulaminie usług mobilnych masz taki zapis, ze jak za bardzo obciążacz nadajniki to tną prędkość. Wszystko zależy od miejsca, w którym korzystasz i "możliwości nadajnikowych". Nie powinno jednak dziać sie to przy 100 czy 200gb.
  • Odpowiedz