Aktywne Wpisy

curiousboi +97
Zauważyliście ile młodych #p0lka jest k---a spasionych? Nie mówię o chubby, czy jakiejś lekkiej curvy posturze, ale o j-----m upasieniu i mówię to jako były mieszkaniec UK gdzie w życiu tyle spaslakow nie widziałem.
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Cho_No_Tu +300
źródło: 1725699306413234616
Pobierz

źródło: comment_1630994843FTv6LNGbbWfQeYA0LNQ9QO.jpg
Pobierz@bomba4: dalej nie znam :D
a te teksty to do jakiejś instagramerki czy kogoś tam
@ZaplutyKarzelReakcji: do prostytutki xD
*też wykopki w blizniaczych wpisach:
"CHVJ WAS TO OBCHODZI CO KTO ROBI W LOZKU, JAKIE MA FANTAZJE, W CO SIE UBIERA I JAKIEJ JEST ORIENTACJI ZAJMIJCIE SIE SWOIM ZYCIEM PIWNICZAKI !!!!!1111"
prywatnie rozkazywałby swoim bliskim i znajomym by zachowywali się w łożku tak jak on to widzi czy ubierali się w to co on uważa za odpowiednie
źródło: comment_163100235890B0j3zfipJz4uefBcMg0e.jpg
Pobierz@vauecki: czyli wytykanie hipokryzji czy śmieszki z tego to bycie moralizatorem tak? Może w tej sytuacji tego węgierskiego europosla co brał udział w gejowskich orgiach w brukseli, a na Węgrzech krzyczał o tęczowych zboczeńcach mam poklepać po plecach? xD
@ZaplutyKarzelReakcji: No i brawo, sam do tego doszedłeś. Dlatego wtedy przychodzę ja i wytykam że wykopki to j----e chorągiewy, które zgodnie ze swoją narracją temat moralnosci będą albo bronić albo wytykać. Oczywiscie wszystko tak zeby się zgadzały wewnętrzne przekonania xD
Gdzie tutaj widzisz bycie chorągiewką? Czy ja w którymś momencie pokazałem, że moje poglądy są niekonsekwentne?