Wpis z mikrobloga

Debile z mojej #pracbaza wymyśliły powrót do biura, właśnie wróciłem z urlopu i dostałem takiego newsa. Od razu odechciewa się żyć, chyba moje dni są policzone w tym k--------u, 3h życia stracone każdego dnia (wstać, umyć się, zrobić posiłki, dojazd w korku). ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nyls: jak pracujesz zdalnie, to nie wstajesz, nie myjesz się i nie jesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale rozumiem Cię, praca zdalna ponad wszystko. całe szczęście jest coraz więcej firm 100% remote lub dla których praca zdalna nie stanowi żadnego problemu.
  • Odpowiedz
@pcmasterrace @dziecielinapala: Dokładnie to. Tak to wstaje o 8:00, od razu idę do gabinetu i odpalam komputer, patrzę czy jest coś pilnego, w chwilach wolnych robię właśnie takie czynności jak mycie się czy śniadanie, piję kawę przy komputerze (zawsze piję dużą i powoli xD). W normalnych warunkach potrzebuję wstać o 6:00, aby umyć się, zrobić śniadanie, kawę (jeszcze wypić ją), zrobić drugie śniadanie do zjedzenia w biurze, dojazd zajmuje
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Nyls:

Też będę wracał w tym miesiącu, tragedia. Codziennie obserwuje tag #koronawirus z nadzieją że w-----e znowu i zdalna praca zostanie przedłużona do końca roku.
  • Odpowiedz