Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
NightRock +141
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1. Pomijam absurdalne koszty klawiatury+case, 8 stówek, 15 stówek? Chińskie tablety można kupić taniej niż samą taką klawiaturę.
2. W przypadku wielu tych klawiatur, traci sie praktycznie funkcje tableta. W magic keyboard, po przyczepieniu nie da sie normalnie wziąć tableta do ręki i korzystać jak do tej pory. Klawiatury Logitecha są tak masywne, że po złożeniu tablet jest grubszy niż macbook pro albo i ze dwa takie. Wyciąganie i wkładanie do tego case'a w zależności od potrzeby też średnio mi się podoba.
3. No i w sumie najważniejsza kwestia. Skoro potrzebujesz tableta + klawiatury, to czy nie lepiej było po prostu kupić macbooka/laptopa na windowsie? Jaka jest przewaga tableta + klawiaturą vs laptop? Wydaje mi się, że podczepiając klawiature do tableta zarówno tracimy wygodę i rozmiar tableta, a finalnie i tak nie osiągamy maszynki zbliżonej do laptopa.
Co o tym myślicie? Jak wy używacie tableta, z klawiaturą czy bez?
#ipad #apple #tablet #tablety #pytanie
Próbowałem podłaczać go do klawiatury Logitecha (bt) ale to nędzna imitacja laptopa i jest niewygodnie...
@Cozzie: a jeśli można zapytać, co przekonało Cię do zestawu ipad+klawiatura, zamiast małego/lekkiego laptopa (mac/win)?
Gdybym miał na coś zamienić w najbliższej przyszłości to jedyne co widzę co
"Apple, for reasons known only to them, have not included the Split Keyboard feature on any 11” or 12.9” model of iPad Pro - or the new 10.9” iPad Air. " nie to żeby jakoś mi szczególnie brakowało, ale dziwne że tego nie mam