Aktywne Wpisy
gdybym był Brazylijczykiem, głosowałbym na Bolsonaro.
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa
MarvelGrupa +612
Pod ostatnim wpisem, próbowaliśmy uzyskać możliwość rozdania Wam kubków. Ale nie chcieliście, więc idąc tą logiką, ponawiamy temat. Poniżej 50 plusów nie zejdziemy. Natomiast zwiększamy pulę do 15 kubków. W osobnej ankiecie wybierzecie, czy chcecie kubki Land Rovera czy Jaguara.
Podsumowując: Będzie 50 plusów pod tym postem, organizujemy rozdajo na 15 kubków. Jak będzie 100, to dorzucamy wybrany samochód Jaguara lub Land Rovera na weekend (z wyłączeniem RR i RRS, bo nie
Podsumowując: Będzie 50 plusów pod tym postem, organizujemy rozdajo na 15 kubków. Jak będzie 100, to dorzucamy wybrany samochód Jaguara lub Land Rovera na weekend (z wyłączeniem RR i RRS, bo nie
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.