po ostatnich wpisach tak aobie myślałem o czasach szkolnych i miałem jeden zajebisty trik.
mianowicie pisałem fejkowy sprawdzian, dopisywalem 5+ czerwonym długopisem, chwaliłem się w domu i wjeżdżała kasa na maczugi i lift jabłkowy w nagrodę xddd
albo mam jakieś przekoloryzowane wspomnienia albo ten lift był cudowny w smaku, zajebiście jabłkowy jak nic innego
@Arthaniel: Mam identyczne wspomnienie, nawet się zastanawiałem czemu tego nie ma jak mi to smakowało na poziomie co najmniej fanty, później pomyślałem że mały byłem i pewnie mi się tylko wydaje że takie super to było
mianowicie pisałem fejkowy sprawdzian, dopisywalem 5+ czerwonym długopisem, chwaliłem się w domu i wjeżdżała kasa na maczugi i lift jabłkowy w nagrodę xddd
#szkola #podbaza #gimbaza #heheszki #nostalgia #lifehack #oszustwo #gimbynieznajo
źródło: comment_1630614439yPPMxA649RGB3vF462OTdA.jpg
Pobierz@Arthaniel: Mam identyczne wspomnienie, nawet się zastanawiałem czemu tego nie ma jak mi to smakowało na poziomie co najmniej fanty, później pomyślałem że mały byłem i pewnie mi się tylko wydaje że takie super to było
@Arthaniel: masz 3 ziko masz do wyboru na 6 osób
cole - starczy na