@hans211: Nie wkrecaj sie w to za mocno bo zaraz odplyniesz. Nie masz wplywu na to gdzie sie urodziles i jakie masz geny, ale zawsze mozesz poprawic swoj wyglad. Just looksmaxxx bro.
Im dłużej żyje tym bardziej przychylam się do teorii jak geny mają wpływ na nasze życie.A mają decydujący. Możesz ćwiczyć na silce ależ bez predyspozycji i dobrego framu nie będzie miało to spektakularnego efektu.Ja jem dobrze i ćwiczę reguralnie a progres jest mały. Robienie operacji plastycznych też nic nie dają bo natury nie oszukasz.Wzrost to cecha z którą nic nie zrobisz. Inteligencja to też geny ,no i w mniejszej
@JediKnight: Twój post leci do ulubionych. Jedynie gryzie mnie kwestia wychowania. Czytałem badania, w ktörych twierdzono, że geny mają decydujący wpływ na wykształcenie, ale ogólna zaradność i trafność podejmowania decyzji zależy też od wychowania.
Dzięki.Ja np czytałem albo gdzieś słyszałem że środowisko może dodać nawet do 20 IQ. Rodząc się w patoli jest prawdopodobieństwo że będziesz o -20 IQ głupszy.
@hans211 Wszechświat nie jest raczej w całości deterministyczny. Zjawiska kwantowe ukazują idealną, nieprzewidywalną losowość. Ale to nic nie zmienia. Myślę, że wolna wola nie istnieje, a każda decyzja jest skutkiem poprzednich zdarzeń i nie mamy wpływu na to co wybierzemy.
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
Komentarz usunięty przez autora
Im dłużej żyje tym bardziej przychylam się do teorii jak geny mają wpływ na nasze życie.A mają decydujący.
Możesz ćwiczyć na silce ależ bez predyspozycji i dobrego framu nie będzie miało to spektakularnego efektu.Ja jem dobrze i ćwiczę reguralnie a progres jest mały.
Robienie operacji plastycznych też nic nie dają bo natury nie oszukasz.Wzrost to cecha z którą nic nie zrobisz.
Inteligencja to też geny ,no i w mniejszej
Komentarz usunięty przez autora
Dzięki.Ja np czytałem albo gdzieś słyszałem że środowisko może dodać nawet do 20 IQ.
Rodząc się w patoli jest prawdopodobieństwo że będziesz o -20 IQ głupszy.