Aktywne Wpisy
maupishoon +8
Jest tu ktoś kto wyemigrował i zerwał kontakt z rodzicami? Mam bardzo przykrą sytuacje w domu. Moim marzeniem jest jak najszybciej, czyli jakoś po studiach pewnie, go opuścić oraz zacząć szukać szczęścia w innych stronach świata. W skrócie to w domu doznałem wiele cierpienia, wychowałem się w atmosferze awantur i wzajemnej nienawiści; codziennie były krzyki i wyzwiska pomiędzy matką skłóconą z teściami, codziennie alkohol, w domu brud i syf, bo tylko ja
farbowanylisek +15
@errorek95: Co za absurd xDD Oznakowanie poziome i pionowe jest a ci się kłócą kto ma pierwszeństwo
@mister_pink: No ale jak zjeżdżasz ze stelmacha w dół to masz zajebistą widoczność. Znak stop sytuuje się w sytuacji gdy masz niedostateczną widoczność. Tutaj masz pełną de facto tylko trzeba co najwyżej zwolnić.
@emerjot: Znak stop sytuuje się w przypadkach które określa rozporządzenie. Koniec kropka.
@Radziey: smyku nie ćpaj tyle. Na tym skrzyżowaniu wielokrotnie uwalałem już egzaminy z premedytacją zmuszając do hamowania tych z czerwonej. Większość debili jadących z góry (czerwona strzałka) uważa, że jak już wjedzie na skrzyżowanie to jest na głównej i nie musi przepuszczać tych z głównej skręcających jak zielona. Zawsze podstawowe pytanie kończyło dyskusję - "jaki jest rozkład pierwszeństwa według znaków?" Gówno
Komentarz usunięty przez autora
@krucjan: @bakus_biszkoptowy69: zasada jest prosta - pierwszeństwo ustalane jest podczas wjazdu na skrzyżowanie. Jadąc jak zielona strzałka podczas wjazdu na skrzyżowanie jest się na drodze uprzywilejowanej, nie ma znaczenia, że się skręca w podporządkowaną.