Aktywne Wpisy
Angmac +483
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +413
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #redpill #blackpill #mgtow
Z tym Tinderem to jest naprawdę piękne i słyszałem to wiele razy.
Raz typiara mówi do mnie żebym tylko dobre zdjęcie zrobił i będzie fajnie( ͡° ͜ʖ ͡°).
@JediKnight wrzucił* (chada) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Bo ty tak uważasz?
Komentarz usunięty przez autora
@NoMercYYY: 33%? I niby o czym to świadczy?
Bo tak wynika z moich doświadczeń i masy innych ludzi. Mężczyzni coraz częściej wycofują się z rynku matrymonialnego, bo zamiast wybierać często destrukcyjne i byle jakie związki wolą postawić na własny rozwój i samodoskonalenie. Rosnąca dzięki głownie internetowym publikacjom w manosferze, świadomość mężczyzn wzrasta, a wraz z nią zmianie ulegają również potrzeby i priorytety. Po co facet ma się zadowalać i zabiegać o jakąś laskę
Ciekaw jestem ile osób z tych 67% deklaruje, że jest w pełni świadome swojej decyzji
Nic nie zakładam. Ciężko jest to określić, bo nie spotkałem się jeszcze z takimi danymi
@NoMercYYY: xddd
chyba nie znasz zbyt dobrze historii, co nie?
Nope. Znam bardzo dobrze, ale co to ma do rzeczy? Nie trudno chyba zauważyć, że ludźmi od wieków rządzi czysta biologia, która nie ma nic wspólnego z fikcyjną miłością. Na przestrzeni wieków ludzie łączyli się w pary żeby rozsiać swoje geny i zmaksymalizować swoje szanse na przetrwanie. I tak prymitywne założenia zachowały się niestety do dziś. Zamiast się rozwijać, to mentalnie