Dziś odebrałem auto. Finalnie wyszło od 5 do 6 litrów wody w zatankowanym do pełna aucie ~ 45L. Orlen ma 14 dni na odniesienie się do sprawy. Zastanawiam się czy zgłaszać na policję, może przyśpieszą sprawę.
@Cezex21: Nie 40, a 35. Wszystkie dane masz, wystarczy połączyć kropki i wyjdzie Ci jakie miałem spalanie z Bielan Wrocławskich do Renic ~ 320km w ciągu 2h i 20 minut. Możesz też sobię bardzo łatwo obliczyć z jaką średnią prędkością poruszało się auto.
Fakt. To ekspresówka. Ja widzę pierwsze tankowanie 40 litrów a drugie 39. 57l. Ostatnie podobnie czyli pod korek. Zastanawiające, że po spuszczeniu 2-3 litrów mieszaniny, wody było 50% a po całkowitym opróżnieniu zbiornika woda stanowiła kilkanaście % mieszaniny
Dziś odebrałem auto. Finalnie wyszło od 5 do 6 litrów wody w zatankowanym do pełna aucie ~ 45L. Orlen ma 14 dni na odniesienie się do sprawy. Zastanawiam się czy zgłaszać na policję, może przyśpieszą sprawę.
#orlen #orlenuczy #januszebiznesu
Ja widzę pierwsze tankowanie 40 litrów a drugie 39. 57l. Ostatnie podobnie czyli pod korek.
Zastanawiające, że po spuszczeniu 2-3 litrów mieszaniny, wody było 50% a po całkowitym opróżnieniu zbiornika woda stanowiła kilkanaście % mieszaniny