Aktywne Wpisy

SunnO +103
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
annlupin +15
poprosiłam żeby mie horrory polecili to przyszedł jeden z drugim i mie namawiają dramaty oglądać a ja za słaba psychicznie jestem na takie filmy o życiu prawdziwe ja sobie wolę potwory jakieś pooglądać dla relaksu

#oswiadczenie #pytanie
źródło: comment_1630304406KHFNDb4BA90GOvEZwHnuDV.jpg
PobierzPotem są płacze na mirko że mandaty za wysokie(。◕‿‿◕。)
@TheScarecrow: Dokładnie na odwrót.
@TheScarecrow: Monotonny głos palączego pijaczka. Wg mnie bardzo nieprzyjemny.
@TheScarecrow: brał wszystko jak leci i podkładał głos do naprawdę wielu filmów, więc ludzie podchodzą do niego trochę inaczej pamiętając jego głos z dzieciństwa. Generalnie jest naprawdę w topie lektorów ze względu na dobrą
@red7000: 20 lat temu ogladalem divxy z napisami. Belkoczacy za uchem, zagluszajacy i do bolu upraszczajacy sciezki dialogowe lektor zaczal mi przeszkadzac mniej wiecej w wieku 13 lat.
xD
źródło: comment_1630319245SQjbDd6FtNIzRarEfFHzao.jpg
Pobierz- Mówiłeś coś?
- Nie. Film oglądam.
źródło: comment_1630319473EOcDka0WHxa5CIKXi4ujpE.jpg
Pobierz