Aktywne Wpisy
Teuvo +40
nikt się do tego produktu nie przyznaje ale podobno jest to ambrozja wyprodukowana przez browar głubczyce a browar głubczyce to miejsce w którym chyba nie uświadczy się niczego innego prócz tanich sikaczy
jedyne p--o z ich aktualnego portfolio które kojarzę to special - o ile w ogóle jest to to samo p--o o którym myślę bo w moich wspomnieniach to p--o wcale nie miało 7,2% a nazwę pisało się przez "j" (?) 🤔
browar
SereneCipher +4
Czym według was jest miłość?
Dlaczego tym razem ja wołam?
Wyjaśnienie znajdziecie w tym komentarzu.
Tag do obserwowania lub czarnolistowania #kuchniamg78
Wołam osoby, które wyraziło chęć bycia wołanym. Jeśli chcesz być dołączony do listy zaplusuj odpowiedni komentarz poniżej.
Jeśli Cię zawołałem, a nie chcesz być wołany zaplusuj inny komentarz.
______
Komentarz usunięty przez moderatora
Wiedziałem, że coś podobnego się odwali.
Pożegnanie i rezygnacja z wołania a po chwili jakiś jego kumpel będzie kontynuował dzieło XDDD kek
@orczysty: dlatego odpowiada na komentarze w znalezisku o sobie które jeszcze wykopał ;d
@Radus: Raczej zdobyć zasięgi na wykopie do tego stopnia, że bandę dzbanów zaczyna piec czyjaś popularność i pod każdym postem plują jadem, więc rzucasz to w c--j i idziesz gdzie indziej, bo nie warto się użerać z zakompleksionymi debilami ekspertami od wszystkiego z wykopu xD
@Koloses: No tak, bo jak ktoś pisze, że koleś o--------a lipę i merytorycznie to punktuje to jest zakompleksionym debilem xD
@wiktorek_pl: tak było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@paramyksowiroza: ja już wyraziłem chęć na nie bycie wołanym ;)