Wpis z mikrobloga

W imieniu @MG78 zapraszam Was do znaleziska Kubańska SZARPANA WOŁOWINA - ROPA VIEJA | Kuchnia MG78

Dlaczego tym razem ja wołam?
Wyjaśnienie znajdziecie w tym komentarzu.

Tag do obserwowania lub czarnolistowania #kuchniamg78

Wołam osoby, które wyraziło chęć bycia wołanym. Jeśli chcesz być dołączony do listy zaplusuj odpowiedni komentarz poniżej.
Jeśli Cię zawołałem, a nie chcesz być wołany zaplusuj inny komentarz.
______

paramyksowiroza - W imieniu @MG78 zapraszam Was do znaleziska Kubańska SZARPANA WOŁOW...

źródło: comment_163014418853cnc4uY4ujQbJfgjCTV73.jpg

Pobierz
  • 155
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Behehehehehhe @MG78: tradycyjny schemat, wykorzystać wykop do zbudowania zasięgów, jak już niepotrzebne to zostawić (bo na wykopie twórcy nie zarabiają, a siedzenie tutaj kosztuje czas), nic nowego tutaj, nie on pierwszy nie on ostatni (bardziej beka z wykopków że nigdy nie nie nauczą o co chodzi i jeszcze plują się jak ktoś podważa materiały jakiego blogerspamera :D No ale co tam zaraz pojawi się ktoś nowy po zasięgu i powtórzy
  • Odpowiedz
tradycyjny schemat, wykorzystać wykop do zbudowania zasięgów, jak już niepotrzebne to zostawić

@Radus: Raczej zdobyć zasięgi na wykopie do tego stopnia, że bandę dzbanów zaczyna piec czyjaś popularność i pod każdym postem plują jadem, więc rzucasz to w c--j i idziesz gdzie indziej, bo nie warto się użerać z zakompleksionymi debilami ekspertami od wszystkiego z wykopu xD
  • Odpowiedz
bo nie warto się użerać z zakompleksionymi debilami ekspertami od wszystkiego z wykopu xD

@Koloses: No tak, bo jak ktoś pisze, że koleś o--------a lipę i merytorycznie to punktuje to jest zakompleksionym debilem xD
  • Odpowiedz
@MG78: Jestes dla mnie przykladem jak s--------c marketing w social mediach. Wykop cie w sumie wypromowal, a ty zlales w krytyke oraz w spolecznosc cieplym moczem. Ale zeby fejm sie jednak zgadzal to sobie padawana zostawiles zeby nadal spamowal twoim kontentem, tylko bez ciebie zebys nie musial w tym uczestniczyc. Takie c-----e zagranie na maxa. Nie lepiej bylo zalozyc nowe konto, te dac komus i po cichu zrobic akcje s----------o
  • Odpowiedz