Aktywne Wpisy
thesis +26
Czy to dziwne że mając 20 lat jaram się minivanami jak jakiś ojciec rodziny? Takim space starem z 1998 mógłbym jeździć bardzo chętnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000006074
Pobierz
Lolenson1888 +25
Mam specyficzny problem i liczę, że poratujecie mnie dobrą radą. Otóż w moim bloku od jakiegoś czasu przyjmuje p---------a xD
Jedna albo więcej. Osiedle na warszawskiej Woli, nowe bloki od deweloperów rosną tu jak grzyby po deszczu. Nie zdawałem sobie sprawy przenosząc się tu 2 lata temu, że to podobno nowe zagłębie stołecznych burdeli. Sama obecność pani lekkich obyczajów nie jest aż tak dużym problemem co kręcący się podejrzani klienci - jacyś
Jedna albo więcej. Osiedle na warszawskiej Woli, nowe bloki od deweloperów rosną tu jak grzyby po deszczu. Nie zdawałem sobie sprawy przenosząc się tu 2 lata temu, że to podobno nowe zagłębie stołecznych burdeli. Sama obecność pani lekkich obyczajów nie jest aż tak dużym problemem co kręcący się podejrzani klienci - jacyś
źródło: temp_file5370192506303393091
Pobierz

#c---------------a #zalesie #logikarozowychpaskow
źródło: comment_1630140715i09iQ0xOkew1ROBJqddbZr.jpg
Pobierzźródło: comment_1630140982uXNSMlJpZgrufptbCZTEFf.jpg
PobierzJa nie wiem skąd tacy ludzie się biorą. Dla mnie jest to obrzydliwe i każda tam komentującą jest odrażająca. Fuj. Coraz bardziej ostatnio pęka u mnie obraz kobiet jako tych naj, lepszych. Fuj po raz drugi.
Widać wyraźne, że masuje go po jajkach. Zresztą benka też ociera chwilami. Ja tu nie widzę próby omijania tych miejsc, a wręcz przeciwnie...
@mako37 xD
źródło: comment_16301450652syO0s8PpeyqTjcObzh8Cb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora