Aktywne Wpisy

Antybuka +110
Nigdy nie zrozumiem tej polskiej mentalności, że najważniejsze to zapłacić dużo, bo inaczej wstyd...
dezodoranty w Uk 3x tańsze niż w polsce, chipsy 3x tańsze, telefony w niemczech k---a 30%-40% tańsze...
#nieruchomosci c--j, ważne żeby drogo, nieważne, że c-----o , jak to tam potem przy sąsiedzie powiedzieć, że kupiłeś mieszkanie jak było tanie... WSTYD!
I
dezodoranty w Uk 3x tańsze niż w polsce, chipsy 3x tańsze, telefony w niemczech k---a 30%-40% tańsze...
#nieruchomosci c--j, ważne żeby drogo, nieważne, że c-----o , jak to tam potem przy sąsiedzie powiedzieć, że kupiłeś mieszkanie jak było tanie... WSTYD!
I

źródło: telefo
Pobierz
bArrek +163
Stałem sobie dziś pod centrum handlowym paliłem szluga, po chwili obok stanął starszy pan i też odpalił papierosa i po jeszcze jednej krótkiej chwili stanęła obok starsza pani i powiedziała "oj nie paliłabym jakby sama ale tak z panami to zapalę". Zaczęliśmy trochę rozmawiać i pan powiedział że tydzień temu pochował żonę i nie może dojść do siebie, oboje wyraziliśmy wyrazy współczucia a pani powiedziała że ona około dwa lata temu pochowała
Jedna albo więcej. Osiedle na warszawskiej Woli, nowe bloki od deweloperów rosną tu jak grzyby po deszczu. Nie zdawałem sobie sprawy przenosząc się tu 2 lata temu, że to podobno nowe zagłębie stołecznych burdeli. Sama obecność pani lekkich obyczajów nie jest aż tak dużym problemem co kręcący się podejrzani klienci - jacyś pijani, jakieś zakapiory (alfonsi?). Rozmawiałem już w tej sprawie z jednym sąsiadem i również mu się to nie podoba, ale w związku z tym że p---------a to w naszym kraju szara strefa i ta kobieta nie robi nic nielegalnego, nie łamie "ciszy nocnej", ciężko będzie coś w tej sprawie wskórać. Poza tym jest prawdopodobne że to agencja ludzi zza wschodniej granicy, i można tylko nabawić się kłopotów. Co robić?
#pytanie #warszawa #wola #divyzwykopem
źródło: temp_file5370192506303393091
Pobierz@Lolenson1888: dowiedz się czy mają zniżki dla lokalnych ;>
Tu masz instruktaz. Rob dokkadnie odwrotnie. Jak to na wykopie.
https://youtu.be/SzlOnRYQW_w?t=916
@Rasteris: klatkę policja będzie patrolować, czy może mają sprawdzać każdego do niej wchodzącego?
Generalnie też ludzie maja obiekcje o to samo co OP, że kręcą się różni ludzie i bezpieczeństwo spada, kiedyś była ponoć akcja że konkurencja zaczęła ze sobą walczyć i polewali sobie drzwi jakimś kwasem nawet, dramat
Ale nikt nie wie