Wpis z mikrobloga

Mam specyficzny problem i liczę, że poratujecie mnie dobrą radą. Otóż w moim bloku od jakiegoś czasu przyjmuje p---------a xD
Jedna albo więcej. Osiedle na warszawskiej Woli, nowe bloki od deweloperów rosną tu jak grzyby po deszczu. Nie zdawałem sobie sprawy przenosząc się tu 2 lata temu, że to podobno nowe zagłębie stołecznych burdeli. Sama obecność pani lekkich obyczajów nie jest aż tak dużym problemem co kręcący się podejrzani klienci - jacyś pijani, jakieś zakapiory (alfonsi?). Rozmawiałem już w tej sprawie z jednym sąsiadem i również mu się to nie podoba, ale w związku z tym że p---------a to w naszym kraju szara strefa i ta kobieta nie robi nic nielegalnego, nie łamie "ciszy nocnej", ciężko będzie coś w tej sprawie wskórać. Poza tym jest prawdopodobne że to agencja ludzi zza wschodniej granicy, i można tylko nabawić się kłopotów. Co robić?
#pytanie #warszawa #wola #divyzwykopem
Lolenson1888 - Mam specyficzny problem i liczę, że poratujecie mnie dobrą radą. Otóż ...

źródło: temp_file5370192506303393091

Pobierz
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolenson1888: kulturalnie zapukaj do tych drzwi. Jak wyjdzie sąsiadka to przedstaw się, poproś o trochę soli, szklankę cukru i zagadaj że mieszkasz po sąsiedzku i jak by potrzeba pomocy z udrożnieniem rur to chętnie pomożesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
zgłosić czarny punkt na mapie policyjnej.

@Rasteris: klatkę policja będzie patrolować, czy może mają sprawdzać każdego do niej wchodzącego?
  • Odpowiedz
  • 106
@Lolenson1888: mieliśmy podobną sytuację na naszym osiedlu. Sprawa została zgłoszona do administracji a ta poinformowała właściciela mieszkania i diva wyleciała w podkoskokach.
  • Odpowiedz
  • 112
U mnie na osiedlu (również Wola here) ostatnio na spotkaniu wspolnota z dumą poinformowała że z 8miu burdeli o których wiedzieli u nas na osiedlu zostały już tylko 3, więc sukces xD
Generalnie też ludzie maja obiekcje o to samo co OP, że kręcą się różni ludzie i bezpieczeństwo spada, kiedyś była ponoć akcja że konkurencja zaczęła ze sobą walczyć i polewali sobie drzwi jakimś kwasem nawet, dramat
Ale nikt nie wie
  • Odpowiedz