@norbert108: mnie uczyli że sie dzwoni jak masz podejrzenie, i to oni są od tego żeby sprawdzić co to. Tak samo wzywasz saperów jak widzisz coś co masz podejrzenie że jest miną przeciwpiechotną, nawet jak ma się okazać jakimś kawałkiem rury
@RedveKoronny: ja zawsze się boję, że będą mnie potem ciągać po sądach i próbować zrobić ze mnie kozła ofiarnego, żeby zamknąć sprawę. Zadzwoniłbyś na policję oo znalezieniu zwłok w lesie podczas zbierania grzybów? Bo ja nie.
@norbert108: jeżeli nie dotykałeś zwłok, i nie masz z tym nic wspólnego, to prawdopodobnie szybko ci dadzą spokój. Gdyby znaleźli twoje odciski palców na trupie, to mogliby sie zastanawiać czy mu nie pomogłeś. Ale raczej bym wezwał, chociaz mam świadomość że pewnie sprawa sie nie rozwiąże
@norbert108: komende zamknęli, bo się zaczął z tego co pamiętam lech kaczyński we wszystko w--------ć, i zgłosiła go sąsiadka (mimo że sie pomyliła, to w dobrej wierze). Masz małe szanse że ci to grozi jeżeli po prostu zgłosisz że znalazłeś trupa, i będziesz współpracował ze służbami które przyjadą
Zadzwoniłbyś na policję oo znalezieniu zwłok w lesie podczas zbierania grzybów? Bo ja nie.
źródło: comment_16300514774j1D7g0jWtkmON5iwpcHn3.jpg
Pobierz