Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +1339
Miałem sąsiada autystę, 33 lata, fascynat kosmosu, fantastyki, filozofii, Człowiek. Mieszkał z Ojcem, inżynierem w firmie lotniczej , Matka zmarła na raka jak miał 12 lat. Pracował w klasycznym "ochronnym" januszeksie. Miał lunetę, którą nie raz patrzylismy w niebo. W 2017 dorobił się refraktora, zabrał go na pola w nocy niedaleko osiedla, naszły go miejscowe sebiksy, skopały jego, zniszczyły sprzęt. Powiesił się tydzień później.:( Spij spokojnie Michał.
#feels
#feels
Kasahara +6
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
#mikrokoksy #silownia #heheszki
ale to prowadzisz jakas statystyke czy z palca se strzeliles? xD
a dla mnie to wiekszosc cwiczy w okolicy 50-70kg ale pewnie sie nie
i wiem ze jest tu co najmniej kilkanascie osob dla których taki cięzar to nic
@Barte: mhm
Ale jak wspomniałem, to była chyba typowa mordownia gdzie robisz serie całym ciężarem z siłowni, a nie losowy smart gym.
I nikt tam nie wyśmiewał że robiłem tam 40kg tylko <3
ja mam w planie 2x klata w tygodniu, 2x martwy ciąg (przeważnie rumuński) + 2x hip thrust, 2x przysiad, nawet łydki robie, chociaż akurat łydki chyba na rowerze zrobiłem, a nie na siłce. Akurat moje nogi
+ HMB ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pewnie jakaś p0lka cię omamiła, opamiętaj się.