@lifapek: zawsze możesz powstawać jakieś sleepy w loopach i efektywności kodu podnosić stopniowo i mówić, że "ulepsza" się serwis. Oczywiście, jeżeli nie ma jakiegos review innych devow
@powaznyczlowiek: u nas był własnie jeden taki co wszystko zgarniał do siebie, sam wybierał stack i języki przeróżne ogólnie ogarniał temat ale pokłócił się z Januszem ownerem wszystkich Januszy i poleciał. Jego projekt przejęło 2 ziomków z teamu i świeżak xD
@Bizancjum: może i działa ale czasu, który stracili na ogarnięcie i przejęcie projektu nikt już firmie nie zwróci, a nie wiadomo jakie niespodzianki czekają za rogiem ( ͡°͜ʖ͡°)
Zresztą pewnie, że się da. Jak masz ogarniętego deva to się ogarnie we wszystkim i nauczy dodatkowego języka jak będzie trzeba - trochę na żarty pisałem tamten komentarz. Ale historie z którymi ja się zazwyczaj spotkały
#truestory
@powaznyczlowiek: skończona liczba studentów albo ziomek z teamu, spokojnie nie takie rzeczy przechodzą xD
Ogarnęli i wszystko działa.
Zresztą pewnie, że się da. Jak masz ogarniętego deva to się ogarnie we wszystkim i nauczy dodatkowego języka jak będzie trzeba - trochę na żarty pisałem tamten komentarz. Ale historie z którymi ja się zazwyczaj spotkały
widać, że nauka nie poszła w las i zawitała na nowym gruncie jakim jest IT ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_16298916164brAgcCVf2ls86Q3rlDvcS.jpg
Pobierz