@puddin no to zaręczynowy? jeśli nie, to w jakim celu kobiety noszą inne pierścionki właśnie na tym palcu prawej ręki, skoro jest "zarezerwowany" dla ww.? poważnie pytam
@nastaremilion: Nie uznaje takich śmiesznych poglądów. Co to znaczy "zarezerwowany"? Mam ochotę nosić pierścionek na tym palcu to noszę ¯_(ツ)_/¯ To wygodny palec, od lat zawsze coś na nim mam, przyzwyczaiłam się.
@Inhibitor @puddin tak, ten palec jest zarezerwowany, masz 9 innych xD od razu wiadomo czy kobieta jest zaręczona czy nie, jasny sygnał. przecież samym kobietom o to chodzi. no ale gdy w pewnym wieku nadal nie jest się w poważnym związku, to potem nosi się inne pierścionki na tym palcu, mówiąc że z wyboru xD
@nastaremilion: A spodnie są zarezerwowane dla mężczyzn? ( ͡º͜ʖ͡º) Jak masz ochotę ograniczać się takimi rezerwacjami to proszę, ale mnie w to nie mieszaj.
@Edisonof: No nie jest łatwo na pewnym etapie życia znaleźć bliskich znajomych. Najprościej chyba przez jakieś wspólne hobby, ale nie z każdym hobby łatwo wyjść do ludzi. Nie wiem w sumie jak ludzie znajdują przyjaciół mając więcej niż 20 lat :P
@nosfebartu: Dziękuję. I dziękuję ( ͡°͜ʖ͡°) mam podobnie z ilością świadków w rodzinie. Niektórych nie widziałam ponad 8 lat. Niby z czasem jest łatwiej, ale nigdy chyba nie będzie się z tym żyło całkiem ok.
Zatem #dziendobry #modadamska #atencyjnyrozowypasek
źródło: comment_1629874767HYb08qSmuP6qan99vyrV7g.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora