Aktywne Wpisy
damienbudzik +100
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
ElectroNICK +97
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
W tym samym czasie w swojej rezydencji w Monako niejaki Marcin ze swoją kobietą Izabellą Budryn wraz z Mariuszem Raduszewskim oraz jego żoną Natalią Siwiec i Blanką Lipińską, którzy wpadli w odwiedziny (niedawno była tam np. Julia Wieniawa) zastanawiają się czy na kolejną przejażdżkę po mieście wybrać się Bugatti Chironem czy Lamborghini Aventador.
Ciekawe skąd wzięli na to pieniążki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #bogactwo #ciekawostki #pieniadze #lamborghini #gorzkiezale
Dlatego jasno napisałem, że to moje domysły, ponieważ nie potrafię podać wiarygodnego źródła. Na początku sam uważałem, że to ściema do czasu aż Izabela zaczęła sie wyprzedawać. Wtedy zaczęło mi sie to kleić wiec wszedłem na grupę zobaczyć może ktoś też coś o tym słyszał.
@CosWrodzajuSNUnaJAWIE ciekawe skąd w tym wątku tyle zielonek, co? ;)