Aktywne Wpisy

Lewackie rozwolnienie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zdjęcie autora w komentarzu XD
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Zdjęcie autora w komentarzu XD
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka

Grooveer +22
Witam po drugim niesłusznym banie. Na wstępie pragnę podziękować Mirkom za za stałe wsparcie w czasie sztumu @RazumichinZiK @Aquamen @Denatur0v @Koniasz i wielu wielu innym. Tzw. "ruskie trolle/onuce" a tak naprawdę ludzie, którzy mają odwagę myśleć inaczej niż reszta.
W żadnym miejscu podkreślam w żadnym miejscu nie złamałem regulaminu wykopu i nie powtarzam rosyjskiej propagandy. Często wrzucam proukraińskie źródła i szanowanych polskich ekspertów, którzy starają się obiektywnie patrzeć na przebieg wojny (straty,
W żadnym miejscu podkreślam w żadnym miejscu nie złamałem regulaminu wykopu i nie powtarzam rosyjskiej propagandy. Często wrzucam proukraińskie źródła i szanowanych polskich ekspertów, którzy starają się obiektywnie patrzeć na przebieg wojny (straty,

Świetny kwik cukolda z rana. Na miejscu jego znajomych z pracy plulbym mu w morde codziennie.
I nie chodzi o tragedie jaka go spotkała, to może spotkać każdego ale sposób jej przedstawienia, jakby to ta żona pisała xd
#cuckold #przegryw
https://www.netkobiety.pl/t124438.html
https://www.netkobiety.pl/t120621.html
Wszędzie rasowe kukoldztwo i robienie z siebie szmaty, pierwsza reakcja na zdradę to wybaczenie ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak na kukolda przystało
Facet poświęcił kobiecie dużą część swego życia spotkała go tragednia ale nie może tak się użalać i zwalać wszystkiego na siebie, żona po prostu go nie kocha, kompletnie go ignorując gdy miał moment słabości.
xD
I to chłop 40 lat...Godność i honor to dla niego pojęcia nie znane.
Wydaje mi się że umysł faceta nie mógł wyprodukować takiego szlamu, albo to ta żona pisała albo cuckoldy kolejny raz mnie zaskoczyły
To znaczy, wiadomo, że nie pisał tego mężczyzna, chodzi mi o płeć męską ogółem, bo nie każdy osobnik z chromosomem y zasługuje by nazywać go mężczyzną ( ͡° ͜ʖ ͡°)