Najnowsza animowana seria Transformers, bardziej satysfakcjonująca niż można było sądzić po poprzednim sezonie, otrzymuje zwieńczenie swojej trylogii. Przy małej liczbie odcinków i mnożeniu wątków dodanie dwóch nowych drużyn wydaje się strzałem w stopę, ale okazuje się zastrzykiem świeżości, dzięki któremu fabuła skupia się na najbardziej wyrazistych postaciach. Ponadto dostarcza nostalgicznej wycieczki dla wszystkich fanów oryginalnych Beast Wars. Recenzja serialu Transformers: Wojna o Cybertron – trylogia: Królestwo #seriale #serial #anime #netflix #ogladajzwykopem #nerdheim
#licbaza #matura #studbaza #studia Nie wiem co mam ze sobą zrobić po maturze, żeby znaleźć pracę dzięki której będę w stanie sama się utrzymać wynajmując mieszkanie ༎ຶ‿༎ຶ
Najnowsza animowana seria Transformers, bardziej satysfakcjonująca niż można było sądzić po poprzednim sezonie, otrzymuje zwieńczenie swojej trylogii. Przy małej liczbie odcinków i mnożeniu wątków dodanie dwóch nowych drużyn wydaje się strzałem w stopę, ale okazuje się zastrzykiem świeżości, dzięki któremu fabuła skupia się na najbardziej wyrazistych postaciach. Ponadto dostarcza nostalgicznej wycieczki dla wszystkich fanów oryginalnych Beast Wars.
Recenzja serialu Transformers: Wojna o Cybertron – trylogia: Królestwo
#seriale #serial #anime #netflix #ogladajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1629313630lC9LiyZvJBb1MROj9sh76B.jpg
Pobierz