Aktywne Wpisy

CalibraTeam +2
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg? Obecnie ważę 96 kg, w swoim najlepszym okresie życia miałem 85kg i czułem się znakomicie. Mam 185 cm wzrostu.
#dieta #odchudzanie #pytanie
#dieta #odchudzanie #pytanie
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg?
- Nie dasz rady, to niemożliwe 12.5% (39)
- Spokojnie da się tyle schudnąć do lutego 2026 87.5% (274)

Wyaderny +457
#swarzedz #ciekawostki
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
źródło: 20250928-201244-edit-20251010170209
Pobierz

Przedstawiamy szczegóły oraz sprawdzamy, kiedy dokładnie wyjdzie patch 1.3 [CYBERPUNK 2077]
Wiele osób planujących zagrać w najnowszą produkcję CDPR zadaje sobie pytanie, czy sierpniu 2021 wyjdzie patch 1.3. Od początku 2021 roku aktualizacja gry ma dość rygorystyczną formę. Zgodnie z opublikowaną road mapą mamy coraz mniej możliwości do tego, by zobaczyć poprawianego Cyberpunka.
Informacje na temat tego, czy w sierpniu wyszedł albo wyjdzie patch 1.3, szczególnie interesują wiele osób. Nic dziwnego, nie każdy w końcu wie, kiedy CDPR planuje crunchować. Odpowiadamy na pojawiające się zapytania, przedstawiamy szczegółowe informacje oraz sprawdzamy, którego dnia sierpnia pojawi się aktualizacja i czy będzie dostępna na takich platformach jak PC, PS4, PS5, XO, XSX itp.
Aktualizacje Cyberpunka 2077 - KALENDARZ, DATY, ROAD MAP: kiedy będą patche? [LISTA]
W 2021 roku będzie tylko kilka patchów, nie licząc hotfixów. Za nami już trzy patche. Pierwsza z nich była 22 stycznia, a kolejne - 29 marca i 17 czerwca. Kiedy dokładnie zostanie opublikowany patch 1.3? Na oficjalnym livestreamie dowiedzieliśmy się, że patch 1.3 wyjdzie really really really really soon.