Aktywne Wpisy

PolnyBestiowicz +280
Siema!
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
źródło: image
Pobierz
f9JXBEArQ2H4TKl +17
widziałem dzisiaj na yt ankiete z pytaniem - jakbyś miał kupować teraz nowe auto, to na jakie paliwo. Wyniki to jakiś kosmos, ponad 50% głosów na benzyne, gdzies tam niżej diesel i lpg, a na samym szarym końcu elektryki z wynikiem 9%.
Z czego wynika aż taka niechęć? Ktoś polakom wypral mozgi antykampanią? przecież to sie kompletnie kupy nie trzyma. Biorąc pod uwage, że większość z nas i tak robi na co dzień
Z czego wynika aż taka niechęć? Ktoś polakom wypral mozgi antykampanią? przecież to sie kompletnie kupy nie trzyma. Biorąc pod uwage, że większość z nas i tak robi na co dzień

Od października zaczynam studiować infe, zaczynam rozglądać sie powoli za lapkiem (koniecznie lapek, nie stacjonarka). Budżet mysle, ze do 4k, ewentualnie lekko powyżej. Mocno nastawiłem sie na nowego MacBooka air. Obawiam sie, ze jednak studia i sprzet od Apple nie beda isc ze soba w parze, a zalezy mi jednak na bezproblemowym korzystaniu ze wszystkich programów na studiach. Co o tym sądzicie? Co polecacie z windowsem do 4k.
@jabl: no jak dla mnie studia informatyczne nijak mają się do pracy programisty. Owszem, jak robisz samodzielny projekt-aplikacje, to jak najbardziej wystarczy bo możesz wybrać narzędzia. Jednak jestem niemal pewien, że dostaniesz jakiś dziwny soft który działa tylko pod windowsem. Czasem jest to soft który