Aktywne Wpisy

michalxd21 +91
Dobra, gratulacje dla Norwegii - mieli być czarnym koniem i dowożą ten status.
Aczkolwiek boli mnie jeden fakt niesamowicie - Polska mogła być taką Norwegią w 2018 gdyby nie alkoholik Glik i taktyczna defekacja Nawałki.
Liderzy - topowy napastnik na świecie i bardzo dobry pomocnik. Ofensywny prawy obrońca grający w Borussi Dortmund. Drugi napastnik na poziomie - Haaland i Lewandowski, Odegaard i Zieliński, Ryerson i Piszczek, Sorloth i Milik. Nawet duet środkowych
Aczkolwiek boli mnie jeden fakt niesamowicie - Polska mogła być taką Norwegią w 2018 gdyby nie alkoholik Glik i taktyczna defekacja Nawałki.
Liderzy - topowy napastnik na świecie i bardzo dobry pomocnik. Ofensywny prawy obrońca grający w Borussi Dortmund. Drugi napastnik na poziomie - Haaland i Lewandowski, Odegaard i Zieliński, Ryerson i Piszczek, Sorloth i Milik. Nawet duet środkowych
źródło: image
Pobierz
FunkyMonkey +385
Najzabawniejsze, że konowały nie mają gdzie uciec. xD Bo co powiedzą? „Jak wam się nie podoba to wyjadę do Niemiec zarabiać dwa razy mniej”? xD
#lekarz100k #medycyna #konowalposting
#lekarz100k #medycyna #konowalposting

Gadałem z bratem pisowcem o stanie systemu ochrony zdrowia. Stwierdził, że "trzeba się wziąć za lekarzy i zrobić z nimi porządek" jak się spytałem jak to niby pomoże to mi powiedział że "za dużo TVN" oglądam xD
Komentarz usunięty przez autora
Gdyby nie pis i konfa to byś w ciągu roku o lgbt słyszał może ze dwa razy xD
@aurelittoo:
Tak na poważnie to już od lat nie oglądam telewizji
Komentarz usunięty przez autora
No właśnie żadne, jak się próbuje dowiedzieć co naprawdę chce żeby zrobić to zmienia temat. Że imigranci, że Tusk, złe Niemcy itp
Wali taką samą narracją jak trolle na wykopie żadnych rozwiązań tylko wskazywanie winnych