Aktywne Wpisy
Ataxia +827
hasek34 +26
#slub #wesele #logikarozowychpaskow #zwiazki
siemanko, jak namówić różową na pieczonego świniaka na weselu ? Jako, że znam osobę która robi takie rzeczy miałbym to w dobrych pieniądzach i zrobiony na wypasie.
już próbowałem z bażantem i indykiem ale też nie chce (╯°□°)╯︵ ┻━┻
siemanko, jak namówić różową na pieczonego świniaka na weselu ? Jako, że znam osobę która robi takie rzeczy miałbym to w dobrych pieniądzach i zrobiony na wypasie.
już próbowałem z bażantem i indykiem ale też nie chce (╯°□°)╯︵ ┻━┻
https://pl.wikipedia.org/wiki/A_u_was_Murzyn%C3%B3w_bij%C4%85!
Mnie placa w cebuli, sloninie i bimbrze.
Tak tak. Juz widze jak pis odbiera koncesje tefalenowi. Nawet sami pisowcy w to nie wierza, przeciez to zwykla hucpa i zadyma majaca na celu odsuniecie uwagi od innych machloj ktore zamierzaja przeprowadzic.
Tymczasem te medialne kurtyzany maja pozywke do swoich "informacji" i moga grac ucisnionych.
Nie bedzie zadnego konca nadawania, ale paru takich rozemocjonowanych jak wielu w tym wpisie kupia takimi glodnymi kawalkami.
@mister_pink: W sprawie tvn24 to jeśli pis nie chciał by grali uciśnionych to mógł zgodnie z prawem wydać w terminie decyzję, jaka by ona nie była a nie unikać jej wydania by Discovery nie poszedł do sądu. Tak samo z lex tvn nie chodzi o koncesję. Słabo kontaktujesz w temacie, ale widzę że chętnie się wypowiadasz mimo braku
Komentarz usunięty przez autora