Wpis z mikrobloga

kiedy przestaniecie używać zdjęć zwykłych ludzi do szykan i wyśmiewania? leć na czarno

@problemat: xD Przecież to nie jest żaden zwykły ludź, tylko polityk, wiceprzewodniczący gowinowców, sabotażystów, którzy razem z pisowcami od 6 lat prowadzą nas na białoruś. To zwykła kukiz
  • Odpowiedz
czyli jak ktoś ma poglądy nie po drodze z moimi, to mogę go już obrażać, wyśmiewać, poniżać i tak dalej?

@problemat: Czego nie rozumiesz? To nie jest zwykła osoba jak twierdzisz, tylko aktywny polityk, zawodowo przygotowany i częśto celowo wywołujący publiczne zaangażowanie. To nie jak z tym milicjantem, co na jakiejś wiosce płakał, żze zrobili z niego janusza.

Co do poglądów, to chyba sobie ze mnie jaja robisz. To nie
  • Odpowiedz
@problemat: Jak dokonam zamachu na demokratycznie wybrane organy państwa, na majątek publiczny albo wolność innego człowieka, to tak daję ci prawo mówić do mnie szmato i napluć mi w ryj.
Te memy to jest nic co powinno sprawiedliwie spotkać tych ludzi. Nawet nie są chamskie, tylko stonowanie zlośliwe, a nawet nie odnoszą się do tej kanalii, tylko wykorzystują jej wizerunek. To nawet nie jest atak na niego. Zapieniłeś się bo
  • Odpowiedz
Powiedz, że cie d--a piecze bo jesteś zwolennikiem tej parti, czy masz jakieś inne zwiazki, a nie wygadujesz jakieś pseudo-etyczne bzdury, bo ktoś sobie zrobił mem z politykiem, który nawet nie atakuje go, a jedynie wykorzystuje wizerunek. Poza tym trzeba mieć coś z głową, żeby otwarcie twierdzić, że naganne zachowanie obecnej władzy nie jest oczywiste i stwierdzone prawomocnymi wyrokami, choćby wspomnianych instytucji.
  • Odpowiedz