Wpis z mikrobloga

@Rudyprzegryw2137: Jeśli nie jesteś osobą zamożną, lub co najmniej klasą średnią (a na przynajmniej 90% nią nie jesteś i nigdy nie będziesz) to głosowanie na prawicę to czynne strzelanie sobie w stopę. Feministki do których dałeś linka tylko p------ą głupoty. Ty sam sobie chcesz zaszkodzić, jak i innym, w tym przegrywom. I to głównie przegrywom.
  • Odpowiedz
@M_xxx: Mogę sobie głosować na konfe bez obaw bo oni nigdy nie dojdą do władzy, a głos na nich to cichę wyrażenie niezadowolenia. Co mi da lewica? Podstawowe usługi dla biedniejszych da mi tuzin innych partii, w tym pis pewnie najchojniej choć nigdy żadnego socjalu na oczy nie widziałem. Tonę kolorowych imigrantów jak w UK gdzie grozi im stanie się mniejszością do lat 50, którzy będą nowym elektoratem i nowym
  • Odpowiedz
Mogę sobie głosować na konfe bez obaw bo oni nigdy nie dojdą do władzy, a głos na nich to cichę wyrażenie niezadowolenia

@Rudyprzegryw2137: Raczej zadowolenia.

Prawica już rządzi jakbyś nie wiedział. I tak: mamy kapitalizm.
  • Odpowiedz
@Rudyprzegryw2137: Też kompletna nieprawda. Jest o 180 stopni inaczej. Wystarczy spojrzeć na najpopularniejsze kanały na youtube lewicowe i prawicowe, i te prawicowe są dosłownie kilkadziesią-kilkaset razy bardziej popularne.
Polskie społeczeństwo jest bardzo sprawaczałe.
  • Odpowiedz
@Rudyprzegryw2137: xD
Kilku dekad? Ty wiesz co znaczy słowo "dekada"?
30 lat temu (trzy dekady) przeszliśmy z socjalizmu na kapitalizm. Ten droby fakt przespałeś czy co? Zapomniało się?
Idźmy dalej: od kilku kadencji rządzą na zmianę PO i PiS (obie prawicowe partie).
Radykalna prawica (Konfa) jest już w sejmie. Radykalnej lewicy nie ma wcale, nawet nie kandyduje już od jakiegoś czasu wcale.
Jakie sprzeciw chcesz wyrazić głosując na Konfę? Przeciwko
  • Odpowiedz
@Rudyprzegryw2137: Darują sobie dalszą dyskusję. Z zasady kucowi daję tylko kilka wpisów odpowiedzi i kończę. Gdy się kucowi wyjaśni się ich kompletne brednie wyskakują z kolejnymi kompletnymi bredniami i tak w nieskończoność. Nie ma sensu cokolwiek tłumaczyć.
  • Odpowiedz
@M_xxx: '' Gdy się kucowi wyjaśni się ich kompletne brednie wyskakują z kolejnymi kompletnymi bredniami i''

Podoba mi się też ten kawałek. Pomijam fakt nazwania tego co napisałem bredniami na co nawet nie raczyłeś odpowiedzieć, a co dopiero obalić to co powiedziałem to twierdzisz że zmieniam temat co jest nieprawdą bo ja do tego pije od początku. I mam prawo bo to moja kwestia na kogo głosuje i jeżeli chcesz
  • Odpowiedz