Wpis z mikrobloga

@Rudyprzegryw2137: Jakiś koleś napisał komentarz, że "incel" to wygodne określenie na ludzi, którzy z różnych przyczyn nie wpasowują się we wszystkie społeczne normy. Od razu jakaś kobieta napisała "uderz w stół, a nożyce się odezwą". No tak, próba dyskutowania kończy się przyklejeniem łatki incela. XXI w. a ludzie dalej nie potrafią prowadzić dialogu. Ciągłe emocje, frustracja...
  • Odpowiedz
@Rudyprzegryw2137: Te fikołki i pokrętna argumentacja wynikają tylko z tego, że problem incelizmu jest problemem wykreowanym w dużej mierze przez działania i przy aprobacie lewicy która teraz usilnie próbuje problem podrzucić prawicy celowo myląc przyczynę radykalizacji jednostek z jej skutkami. Tak ciężko jest lewicy stawić temu problemowi czoła ponieważ jak wyżej sami ten problem stworzyli (wydaje mi się, że nawet nieświadomie) a po drugie kłóci się on wewnętrznie ze sztandarowymi
  • Odpowiedz
Przypominam że broniłeś zaciekle dwóch feministek które niby piszą o Incelach, teraz widzisz do czego to doprowadziło. Otworzyły one przejście dla reszty lewicy do j-----a nas jak pies, swoimi działaniami doprowadziły do jeszcze większej stygmatyzacji i większego bólu, rozważałem rozmowę z nimi, ale po takiej akcji jest pewne że nie otrzymają żadnej pomocy na tym tagu ode mnie ani od żadnego prawdziwego przegrywa.
  • Odpowiedz
@Jeesup: Po pierwsze te panie właśnie jebią Wieczorkiewicz że miała czelność powiedzieć że zasługujemy na empatie. Fakt przez nią zrobiło się o nas głośno i jesteśmy razem z nią j----i. Ale co z tego? Niech te feministyczne szmaty odsłonią swoją prawdziwą twarz. Kto ma oczy ten będzie widział.

Po drugie nie jestem żadnym fanem ani obrońcą Wieczorkowicz. Czytałem tylko jeden artykuł od niej i tyle. Nawet go '' zrecenzowałem'' I
  • Odpowiedz
@Rudyprzegryw2137:

Klasyczne ignoranckie zachowanie bab.Kobiety niczym adwokat diabła potrafią racjonalizować nawet najbardziej nikczemne stwierdzenie po to żeby przepchać swoj interes.
A ich interesem jest być głuchym na problemy incelyzmu.
  • Odpowiedz