Aktywne Wpisy
JulianGangol +130
Czarzasty to stary lewak ale jest jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy Lewicy. Dodatkowo gosc chodzi po wszystkich mediach, udziela licznych wywiadow i w glownej mierze to on stal za cala kampania wyborcza, ktora trwala od ponad pol roku. Od wielu, wielu lat jedna z najwazniejszych postaci na lewej stronie. Od 2016 roku przewodniczacy SLD a teraz Nowej Lewicy. I co sie wydarzylo? Lokalny chad z ostatniego miejsca na liscie o maly wlos
oydamoydam +113
Nie zapomnijcie o socjotechnikach Wiadomości TVPiS w materiałach jak przestery w przemówieniach Trzaskowskiego podczas kampanii prezydenckiej, czy dzisiaj podczas przemówienia Tuska. TVN24 relacjonowało każdy wiec wyborzczy w wyborach prezydenckich 2020, czy Dudy, czy Trzaskowskiego. TVPiS? Sami się domyślacie.
Wiadomości Telewizji Polskiej nawet nie udają że promują pluralizm polityczny co jest ich #!$%@? ustawowym obowiązkiem! Oni po prostu jebią opozycję ile wlezie. I to jest ok.
No i gdzie jest KRRiT? No tam gdzie gdzie trzeba. Bez koncesji, dla niewygodnej dla rządu telewizji i to bez żadnego prawnego powodu. I kiedy koncesja się kończy i nie będzie już się można tłumaczyć to nagle ustawa z dupy, tylko po to że niedługo kampania i żeby nikt złego słowa nie powiedział. Po to też wykupiono przez Orlen Polska Press i przejęto należące do nich media lokalne i #!$%@? mojego znajomego z redakcji bo napisał że u mnie w mieście wygwizadano Dudę podczas kampanii.
A sami co robią? Koreę Północną. A KRRiT - I sleep. Ha tfu.
#polityka #tvpis #media #telewizja
Komentarz usunięty przez autora
Największym problemem PiSu jest brak dialogu wewnątrz partii i z innymi partiami. Jedyny dialog to ten opierający się na handlu stołkami. Ja uważam, że mając większość oni naprawdę mogli być lepsi od PO, ale chciwość, rządza władzy i chore
KTO TYLE DOŁ? NO KTO? TERAZ JUŻ MAM CO JEŚĆ, DZIĘKUJĘ ZA 500+ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I nie mam żadnych wątpliwości że znajdą się też wyborcy PiS którzy doskonale widzą co robi rząd z
@Minieri Jak jutro Cię nie będzie na tagu znaczy że „smutni panowie” właśnie Cię maglują w imię demokracji i wolności słowa xD