Aktywne Wpisy

Tumurochir +17
( tl;dr Dzięki wykopowemu linczowi i tym samym promocji zrzutki, udało się zebrać 50 tys. złotych. Środki trafią do Julii i rodziny Konrada)
Przekopiowuję z profilu LOLA Poland:
Tu Justyna, założycielka polskiego oddziału Ladies of Liberty Alliance. Wczoraj razem z dziewczynami z oddziału założyłyśmy zbiórkę na cel wsparcia terapeutycznego dla Julii, naszej znajomej. Zbiórka odbiła się szerokim echem, czego mogłyśmy się spodziewać, zważając na to, co z tragedią zrobiły media i
Przekopiowuję z profilu LOLA Poland:
Tu Justyna, założycielka polskiego oddziału Ladies of Liberty Alliance. Wczoraj razem z dziewczynami z oddziału założyłyśmy zbiórkę na cel wsparcia terapeutycznego dla Julii, naszej znajomej. Zbiórka odbiła się szerokim echem, czego mogłyśmy się spodziewać, zważając na to, co z tragedią zrobiły media i

lskx +503

#koronawirus #bekazpodludzi #heheszki
@BotGirl: rozumiem, że to jedyna droga zakażenia? @Tarec:
No ale dobrze. Dlaczego więc można jeździć bez testu na grypę, rinowirusy, gruźlicę, ospę, MERS, SARS? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ogau: rozumiem że jak wchodzisz do samolotu, to ruchasz bez gumy każdego pasażera i załogę, co nie? XD
Żeby nie było - ja nie jestem za żadnym zmuszaniem do szczepień czy zamykaniem biznesów. Uważam tylko że osoba zaszczepiona powinna mieć pierwszeństwo do leczenia w razie złapania tego cholerstwa, a osoby niezaszczepione powinny za to samo leczenie dodatkowo płacić. Twoje ciało, twój portfel, twój wybór.
O ich bezradności i głupocie najlepiej śwadczy to, że srają "ale fikołek", "weź leki" ale nikt sensownie nie wytłumaczył dlaczego niby ta analogia jest nietrafiona biorąc pod uwagę argumenty naukowych ignorantów.
No i za granicę można jechać samochodem. Serio.
Zresztą zaszczepieni roznoszą wirusa W TYM SAMYM STOPNIU, co niezaszczepieni.
plot twist - byłem zaszczepiony szybciej, niż ty. Po prostu wymaganie testów
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/irv.12846
Hurr durr testy, formularze lokalizacyjne, szczepionki, kwarantanny, samoloty śmierci!!! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Mój tata wszędzie jeździ autem od 40 lat, nie zapina pasów i jeszcze nigdy nic mu sie nie stało
- Ja tam nic nie mam przeciwko zapinaniu pasów, wszystkie przepisy ruchu drogowego stosuje ale po prostu boję sie że jeszcze nie znamy skutków ubocznych. Słyszałem że brata znajomej siostry szwagra mama była super zdrowa, zaczęła zapinać te pasy i tydzień temu lekarz stwierdził że ma