Aktywne Wpisy

jbc_putina +245
Kgdygryhy +347
#frajerzyzmlm
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
źródło: Screenshot_20240911_061912_Instagram
Pobierz

#koronawirus #bekazpodludzi #heheszki
Czemu żeby móc jeździć samochodem po drogach publicznych trzeba przestrzegać przepisów? ヽ( ͠°෴ °)ノ Przecież to segregacja ludzi na tych co jeżdżą zgodnie z przepisami i nie, ja chce jeździć bez prawa jazdy tak szybko jak uważam za bezpieczne. Przecież to MÓJ samochód i wara władzy państwowej co z nim robię. Bezpieczniki się zesrali i będą zakazywać człowiekowi jazdy własnym samochodem 300km/h, a posluszni niewolnicy
Do tego w praktyce jest to martwe prawo, bo nie dość, że pytanie o historię danych medycznych jest nielegalne, to na wakacjach w hotelu kierownik mi podsunął kartkę, "państwo
oświece cię. bedąc niezaszczepionym możesz się legalnie najeść czy zrobić zakupy, bylebyś nie wychodził z domu. możesz zamówić gotowe/kupić składniki online, samemu ugotować. Kto bogatemu zabroni. Załóż konto no allegro i bzikaj
@xiv7 I co jeszcze? Może licencja na robienie tostów we własnym tosterze? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://youtu.be/ZITP93pqtdQ
źródło: comment_1628239203810z3A0oPj3cHpZa7dEaEl.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1628239603ey0WbwGqiJSmMeIVlVugNu.jpg
PobierzOP to troll ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xiv7: w końcu coś mądrego powiedziałeś