Wpis z mikrobloga

Czemu żeby móc jeździć samochodem po drogach publicznych trzeba mieć prawo jazdy? ( ͠° °) Przecież to segregacja ludzi na tych co mają prawo jazdy i nie mają, ja chce jeździć bez prawa jazdy. Przecież to MÓJ samochód i wara władzy państwowej co z nim robię. PRAWOJAZDYanie się zesrali i będą zakazywać człowiekowi jazdy własnym samochodem, a posluszni niewolnicy zap*erdalają na piechotę jak nie mają prawa jazdy bo tak im kazano. A niby prawo jazdy jest "dobrowolne".
#koronawirus #bekazpodludzi #heheszki
  • 88
POWTARZAM dla pytających: To że jakiś lewacki profesorek z lewackiego uniwersytetu mówi, że bez prawa jazdy stwarzam zagrożenie dla BEZPIECZEŃSTWA PUBLICZNEGO to ma być prawda!?? Przecież on dostaje miliony od szkół jazdy za gadanie takich głupot. A wy posłusznie róbcie prawo jazdy jak pan polityk przykazał niewolnicy. Przecież wypadki powodują ludzie z prawem jazdy, a na pewno znacie ludzi którzy jechali bez prawa jazdy i nic im się nie stało. Stop segregacji
@xiv7: Ale ty nie mówisz prawdy i analogia jest tez kulawa. Bez prawa jazdy zgodnie z prawem możesz jeździć po swojej własności np działce. I #!$%@? kogoś interesuje ze nie wiesz co to kierownica. Tak samo możesz jeździć po alkoholu.

Natomiast dzielenie ludzi ze względu na grypkę to jakiś ponury żart xD. Zabieranie konstytucyjnych praw i inne.
@xiv7: powtarzam tobie: porównywanie odebrania swobód obywatelskich na podstawie nieobowiązkowego szczepienia jest złamaniem konstytucji. Jeżeli ktoś chce robić takie cyrki to niech ustala stan wyjątkowy albo zmienia konstytucję i tyle. Przecież to jest proste
@xiv7: a dla mnie zajebisty pomysł. Prawdziwie wolnościowy, należy tylko pamiętać o odpowiednich karach za drogowe przestępstwa, które odstrasza piratow drogowych.
Kurs prawa jazdy i tak #!$%@? uczy, nikt na kursie nawet 80km/h nie rozwija.