Dostałem powiadomienie, że na profilu rozjechanej dziewczyny jakaś babka mi odpisała ale, że wyświetlił się mi komunikat o usunięciu wpisu. Wiec wpisuję jej nazwisko ubranie sugestie mi wyskoczyły xD. Serio ktoś myślał, że znajdzie profil ze zdjęciami martwej osoby na FB? #katowice #autobus
@paniejanuszu: Wyszukiwałem w aplikacji mobilniej FB. @NiebieskiWStringach: Tak ale na pewno szybko usunęli poza tym wątpię by wyszukiwarka FB była na tyle inteligentna by znalazła ten komentarz.
@Zydomasoneria: Moja ciotka używa wyszukiwarki fb jak google. Myśli, że cały internet to jest facebook. Serio szuka tam lekarza, intencji mszalnych, pożyczek. Nie ma pojęcia o istnieniu reszty neta, więc mnie to nie dziwi
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
Ostatnio ludzie zrobili się czujni, dlatego zamontowaliśmy satelitarny system namierzania dzieci i teraz żaden guwniak w promieniu 3 kilometrów się przed nami nie ukryje
źródło: comment_1628186402KYeSxP622pkpT12AMHWBMC.jpg
Pobierzźródło: comment_1628186846bpXvvrWobVmpTmhHXFeDcx.jpg
PobierzJej konto fb zostało wyleciało z fb