Wpis z mikrobloga

@Morguliusz:

Zapraszam do siebie, sprzedałem via Wykop (zarówno Allegro, jak i via PW) już lekko ponad 100 licencji (domowych i firmowych) w ciągu 2 lat oraz rozdałem 3 wersje pudełkowe w ramach #rozdajo w 2020.
  • Odpowiedz
@Morguliusz: To są nowe karty licencyjne pudełkowe, pochodzące z licencji BULK sprowadzanych z Niemiec. Dostajesz nowy soft, który podpinasz na własne konto i tyle. Nie ma mowy o żadnej blokadzie czy czymś, można to sobie zweryfikować na tysiące sposobów.

Ale do niczego nie zmuszam, można iść do Media Marktu i sobie z półki zdjąć i kupić, by być w 100% pewnym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tfor: Rozumiem. A teraz innej beczki. Czy licencja przypisuje się potem do płyty głównej czy do konta Microsoft? Mam leciwego staruszka i niedługo jak los pozwoli to zmienię komputer i zastanawiam się właśnie nad późniejszą instalacją na już nowym blaszaku.
  • Odpowiedz
@Morguliusz: Konto Microsoft, masz pełną dowolność zmiany urządzenia, logujesz się na office.com, odpinasz stare urządzenie, instalujesz na nowym, logujesz się w Wordzie i się spina.
  • Odpowiedz