Aktywne Wpisy
Kagernak +168
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +411
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
Planują z żoną dziecko. Są praktycznie gotowi, ale ona upiera się, że powinna..... zapytać pracodawcę o zgodę i najlepiej aby poszli razem zapytać xD
Mój kuzyn się z tego śmieje, twierdzi że nikt tak nie robi, że to zwyczaj z XIX wieku, ale ona się upiera, że to by było niegrzecznie nie spytać, zwłaszcza że mają mało ludzi do pracy, a ona tam pracuje już 6 lat i ma dobre stosunki z szefostwem i widok na podwyżkę. Ta praca to szkółka ogrodnicza, a ona tam pieli, ogarnia pole itd.
Ostatnio kuzyn mnie napastuje o radę. Co ja mam mu odpowiedzieć? xD
#pracbaza #praca #pytanie #dzieci #slub #pytaniedoeksperta #pytaniezdupy #rolnictwo
Komentarz usunięty przez autora
I cyk, wypowiedzenie ze względu na redukcję etatów.
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: Polska szkoła pracy, czyli ukorz się chamie przed panem. Niech jej ktoś wytłumaczy, że praca to umowa, w której ty robisz coś dla kogoś a on ci za to płaci. Nic więcej.
Jakoś tacy
Beka jak c--j. Jeszcze do zrozumienia gdyby laska miała firmę i nie chciała jej zaniedbywać ale etatem się przejmować to xD
Zapytaj co teraz mają zamiar zrobic hehe
Widać Polak go ma być niewolnik, może jeszcze niech sobie sam płaci i g---o żre, taniej wyjdzie pracodawcę.