Aktywne Wpisy
xfin +27
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
wfyokyga +41
Dzień dobry
Ciekawe ile tym razem zajmie długopisowi wystosowanie gratulacji.
#neuropa #sport
@Kozajsza: A jak myślisz, ten tęczowy wieniec na obchodach rocznicy Powstania Warszawskiego o którym tyle tu było gadania - to był złożony żeby uczcić pamięć Powstańców, czy w---------y, żeby płatki śniegu się porzygały?
To co napisałem Było odnośnie uprzedmiotawiania seksualnego czyli pokazywania kobiety młodym mężczyznom jako obiektu seksualnego dostępnego na wyciągnięcie ręki. Druga sprawa to wrzucone przeze
@am_anfang_war_napoleon: A myślałem, że sportowiec powinien epatować przede wszystkim swoimi umiejętnościami, ale nawet to im odbierasz. Fajnie masz w główce xD
@czarnyzlybogdan: ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tutaj masz 100% racji. Kobieta nigdy nie może być winiona za czyny kogokolwiek innego, tylko ze względu na to jak się ubrała. Jednak z drugiej strony nie mogą się spodziewać, że żadnej reakcji nie wywołają. Niejednokrotnie wręcz za pewne o wywołanie takowej reakcji chodzi. Każdy ma potrzebę akceptacji, bycia adorowanym. W pełni uzasadnione. Nie mogą wymagać jednak od mężczyzn, żeby takowej reakcji nie mieli.
@Barakun91: To nie jest wpis o tobie i twojej rodzinie typie.
i to @wykopek132 ma rację, to ty się przyczepiłeś i nie podałeś żadnego najmniejszego wytłumaczenia o co ci chodzi, a tymczasem on napisał tylko jedno proste zdanie, a ty się produkujesz w entym już komentarzu i nadal nic
mało tego, nie dosyć, że się nie odniosłeś w żaden rzeczowy sposób, to zszedłeś od razu na ad personam, super argument, taki z
Komentarz usunięty przez autora
@Kozajsza: Rekt ( ͡° ͜ʖ ͡°)