Z perspektywy czasu nie mam pojęcia jakim cudem wszedłem w #safemoon. W sensie gdybym zobaczył to teraz to bym powiedział "eee... to już wypompowane, szukajcie frajerów gdzie indziej"... I nie zarobiłbym ponad 500% ( ͡°͜ʖ͡°) #shitcoin #kryptowaluty
@Sliv3r nie wiem ale tak założyłem. To był żart chociaż pewnie dla sporu osób okaże się prawdziwy. Na sf z koło 100-200 zrobiło mi się koło 10k ale nikomu bym tego nie polecał aktualnie. Ba zaraz jak zakończyłem swoją przygodę odradzałem to tutaj. I nie wiem czy to w sumie wróciło na ath
@WhiskeyIHaze: Ja tak spektakularnie nie pomnożyłem, ale jak wspomniałem na fajne wakacje wystarczyło i jeszcze na jakieś małe zabawki dla siebie :) A co do sfm - w sumie kto wie co będzie z tym coinem, nigdy nic nikomu nie doradzam jeśli chodzi o krypto, ale mam dziwne przeczucie ze sfm może jeszcze zaskoczyć ,)
@Sliv3r mi się udało wejść w godzinę czy coś koło tego po starcie, wyszedłem jakoś w okolicach ath. Piękna przygoda. Ale to jednak shit, którego jakiś tam spory procent należy do devow. Zablokowany na rok czy tam ileś, jak się odblokuje mogą zrobić dump i co im pan zrobisz?
I nie zarobiłbym ponad 500% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#shitcoin #kryptowaluty
@Sliv3r wejdziesz a za rok nie pojedziecie na wakacje xD
Na sf z koło 100-200 zrobiło mi się koło 10k ale nikomu bym tego nie polecał aktualnie. Ba zaraz jak zakończyłem swoją przygodę odradzałem to tutaj. I nie wiem czy to w sumie wróciło na ath