Wpis z mikrobloga

Polski rynek dla grafików 3D to jest kpina XD

Jeżeli są tu utalentowani graficy to nawet nie przeglądajcie ofert pracy bo raka można dostać XD

@Krejziismylife: FYI. Utalentowani graficy nie szukają pracy.
no wiadomo, bo przecież każdy pracuje po 30 lat w jednym miejscu. CHRUM CHRUM

@Krejziismylife: robisz mebelki i wizki robi to chyba co drugi absolwent szkoły o profilu grafika. Duży popyt, mała podaż i się dziwisz, że jest gnój? Idź w coś innego. 3D to nie tylko wizki.
@Krejziismylife: Jak jesteś dobry i masz porządne portfolio to możesz przebierać w ofertach nawet tych zagranicznych bo teraz praca zdalna to norma. No ale fakt, janusze, którzy proszą o jakieś papierki to zawsze się trafią. Ja od razu po szkole średniej zacząłem robić swoje projekty, potem szukałem roboty i nikt mnie nigdy nie pytał o ukończone studia czy inne tego typu pierdoły xD
@loczyn: wystarczy mi to robić, za pracuje przy wizualizachach dla klientów zza granicy i zarabiam dobrze. zacząłem się rozglądać z ciekawości za etatem w polsce i co? gnój gdzie studenci za flaszkę psują cały rynek. Dobrze, że większość tego bydła nie zna języków obcych to zostaje na tym polskim podwórku i pracuje za żołądkową gorzką
@diarrhoea: no to ciekawie. Okropne to jest, że janusze krzyczą "będziesz mieć do portfolio" a przyjdą ludzie co się na to zgodzą. Dobrze tylko, że większość ludzi co się nie szanuje nie zna angielskiego, to zepsują tylko polski rynek